Radionice izrade web stranica za mlade

E-mail Ispis PDF

108_0198-resizedPočinju radionice izrade web stranica za mlade u Gradskoj knjižnici Marka Marulića 

Udruga Animi započinje s provedbom projekta „Mladi za mlade - Transfer znanja i tehnologije“ koji je osmišljen u suradnji s Studentskim poduzetničkim centrom pri Ekonomskom  fakultetu u Splitu, dok su partneri na projektu Gradska knjižnica Marko Marulić, te Hrvatski Zavod za zapošljavanje, Splitu.

Glavni cilj ovog projekta jest poticanje nezaposlenih mladih i studenata na području grada Splita na poduzetničku inicijativu i omogućavanje njihovog lakšeg zapošljavanja.

U okviru projekta u GKMM u travnju započinju radionice o izradi web stranica i poduzetničko-poslovnim aspektima poduzimanja (online) poslovnog pothvata, uz pružanje svakom sudioniku mogućnosti izrade web stranice za vlastitu poslovnu ideju i potpuno besplatnu uslugu web hostinga za istu stranicu u trajanju od 2 godine.

Mladi će na projektu također dobiti mogućnost volontiranja u vidu primjene naučenih znanja u praksi tj. izrade web stranice za neku od neprofitnih organizacija (udruga) u gradu Splitu koje se budu željele na ovaj način uključiti u projekt.

Radionice su namijenjene svim mladima u dobi od 18 do 30 godina. Prednost imaju nezaposleni mladi.
Radaionice započinju u travnju, u prostorijama Gradske Knjižnice Marko Marulić.
Radionice su potpuno BESPLATNE.


Radionice započinju u četvrtak 28.04.2011. u 18h, u prostorijama Gradske knjižnice M.Marulić (središnjica) a prijaviti se može sve do 10.05.2011. putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na tel. 685-020.

 
English French German Italian Russian Spanish

Kontakt

Udruga ANIMI
Borisa Papandopula 5
21 000 Split

Tel: 021/482-268
OIB: 33865532694
IBAN: HR6124840081106633645

link

Projekti Udruge

Mladi u poduzetništvu mladi-i-poduzetnistvo Kreacija internet portala za tinejdžere - mladi kao administratori i urednici portala!
Noći filma na Zvončacu zvoncac_film_festival Filmski piknik u parku Zvončacu - besplatno za sve posjetitelje
Donacijski portal Zasto-ne.info portal-za-donacije-zasto-ne Prezentacija i povezivanje udruga, volontera i donatora. Društvena mreža i forum volontera i udruga.