Home Prezentacija EU programa „Mladi na djelu“, te debata na temu „Prednosti i mane ulaska Hrvatske u EU“

UDRUGA ANIMI - ZA PROMICANJE KVALITETE ŽIVLJENJA, OSMIŠLJAVANJE SLOBODNOG VREMENA, EKOLOGIJU I KULTURU

Tuesday
Mar 19th

Prezentacija EU programa „Mladi na djelu“, te debata na temu „Prednosti i mane ulaska Hrvatske u EU“

E-mail Ispis PDF
Program EU "Mladi na djelu"Ove subote 20. Studenog 2010. u Gradskoj knjižnici Marka Marulića s početkom u 10.00 hprezentacija programa „Mladi na djelu“ koje podupire i financira EU. održati će se
Prezentacija je namjenjena srednjoškolcima i studentima, a biti će riječi o nizu aktivnosti u kojima mladi mogu sudjelovati (volontiranje, studijska putovanja, razmjena mladih, inicijative i projekti mladih...)
Gosti prezentacije biti će strani volonteri udruge HELP koji borave u Splitu u sklopu programa „Mladi na djelu“, pa će posjetitelji imati priliku iz prve ruke saznati kako se može volontirati u zemljama EU.
Nakon predavanja, održati će se i kratka „neformalna“ debata  na temu „Prednosti i mane ulaska Hrvatske u EU“, gdje će se razgovarati i o  negativnim aspektima pridruživanja Hrvatske EU jer bi željeli čuti mišljenja  mladih na ovu temu.
Za više informacija  ili nazovite 021/ 482-268.

Mladima se danas otvaraju velike mogućnosti sudjelovanja u programima poput:

  • -          Razmjene mladih
  • -          Volontiranje u državama Europe
  • -          Inicijative (projekti) mladih koje financira EU
  • -          Stručno usavršavanje mladih u državama EU
  • -          ...

Cilj predavanja je upoznati mlade sa mogućnostima koje im se pružaju te im pomoći pri procesu prijave i sudjelovanja u pojedinim programima.

Nakon inicijalnog predavanja, tijekom idućih mjesec dana održati će se i radionice kreiranja inicijativa i projekata mladih, s ciljem aktivnijeg  djelovanja mladih u zajednici.

Gosti predavanja u subotu  biti će strani volonteri udruge HELP koji upravo preko programa „Mladi na djelu"  borave u Splitu, te će sudionici iz „prve ruke" imati priliku doznati o mogućnostima volontiranja u zemljama EU.

Nakon predavanja, održati će se i kratka „neformalna" debata  na temu „Prednosti i mane ulaska Hrvatske u EU", gdje će se razgovarati i o  negativnim aspektima pridruživanja Hrvatske EU.
Cilj nam je čuti mišljenja  mladih na ovu temu.


Я решил "Неутолимая жажда"проникнуть к нему и запугать страшными карами, если он не исчезнет.

Если кто-то хотел причинить "Nero cover designer скачать бесплатно"мне вред, то с его стороны глупо "Про баб"было заманивать меня именно туда.

Когда он добрался "Всеобщая история с древнейших времен до конца XIX в. Учебник для 10 класса общеобразовательных учр."до того перекрестка, человека уже там не было, "География. Начальный курс. 6 класс. Учебник дл яучащихся общеобразовательных учреждений"а потом он прошел еще немного по его следу и "скачать любовные романы на телефон"оказался там, где вонь проклятых свиней смешалась с тем запахом "Комментарий к Кодексу РФ об административных правонарушениях"и поглотила его.

Я отнес его через дорогу в "Двадцать тысяч лье под водой"поле и пописал на него.

Не будь дисциплины, вы бы, как обезьяны, по "Внутреннее устройство Microsoft Windows: 6-е издание"деревьям лазили.

Он почувствовал странное "Надейся! Мечтай!"всеподавляющее чувство близости и родства с теми, кто обретет много выгод от его трудов, пока никому неизвестных.

 
English French German Italian Russian Spanish

Kontakt

Udruga ANIMI
Borisa Papandopula 5
21 000 Split

Tel: 021/482-268
OIB: 33865532694
IBAN: HR6124840081106633645

link

Projekti Udruge

Mladi u poduzetništvu mladi-i-poduzetnistvo Kreacija internet portala za tinejdžere - mladi kao administratori i urednici portala!
Noći filma na Zvončacu zvoncac_film_festival Filmski piknik u parku Zvončacu - besplatno za sve posjetitelje
Donacijski portal Zasto-ne.info portal-za-donacije-zasto-ne Prezentacija i povezivanje udruga, volontera i donatora. Društvena mreža i forum volontera i udruga.