Udruga Animi

E-mail Ispis PDF

Udruga Animi za promicanje kvalitete življenja, osmišljavanje slobodnog vremena, kulturu i ekologiju, ili skraćeno Animi, je mlada udruga osnovana krajem 2007. godine.

Prvi projekt u organizaciji udruge Animi je javna manifestacija "Noći filma na Zvončacu" koja se svake godine (sada već treću godinu za redom) održava u parku Zvončacu, gradu Splitu. Ideja manifestacije jest ponuditi građanima Splita mogućnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena u krugu svojih najmilijih, na otvorenom, družeći se međusobno. Vrijeme prije projekcije filma osmišljeno je na način da svi prisutni sudjeluju u raznim društvenim i sportskim igrama, a čim padne noć slijedi projekcija filma koja je besplatna za sve!

U međuvremenu udruga je pokrenula i donacijski portal Zasto-ne.info te je upravo u fazi realizacije projekta kreacije internet portala za tinejdžere.

Kako u udruzi imamo stručnjake za internet tehnologije i web dizajn, kako ste mogli primjetiti, naši projekti su dosta bazirani na ovim tehnologijama i nastali kao rezultat dobre volje i volonterskog rada.

Udruga svoje aktivnosti prvenstveno bazira na radu s mladima, međutim svi su pozvani da nam se pridruže u našem radu i aktivnostima.

Pozivamo i sve koji imaju zanimljive ideje koje se tiču provođenja slobodnog vremana i slično da nam se jave te da ih zajednički pokušamo realizirati!

 
English French German Italian Russian Spanish

Kontakt

Udruga ANIMI
Borisa Papandopula 5
21 000 Split

Tel: 021/482-268
OIB: 33865532694
IBAN: HR6124840081106633645

link

Projekti Udruge

Mladi u poduzetništvu mladi-i-poduzetnistvo Kreacija internet portala za tinejdžere - mladi kao administratori i urednici portala!
Noći filma na Zvončacu zvoncac_film_festival Filmski piknik u parku Zvončacu - besplatno za sve posjetitelje
Donacijski portal Zasto-ne.info portal-za-donacije-zasto-ne Prezentacija i povezivanje udruga, volontera i donatora. Društvena mreža i forum volontera i udruga.